Catering in stijl


Catering


Wij verzorgen de totale organisatie van uw buffetten. Met de juiste balans in de verschillende schotels en gerechten. En een mooie combinatie van smaken, geuren en kleuren. Indien gewenst, kunnen wij u ook suggesties doen voor mooie locaties. 

Hieronder geven wij u een indruk van de mogelijkheden.
In overleg met u stellen wij het buffet samen naar uw wensen en passend binnen uw budget. 

 

  • Koude schotels
    Rijk gevulde visschotel met zalm, makreel, forel, garnaaltjes e.d.
    Salade caprice, kleurrijke salade met tomaat, pesto, mozzarella, kappertjes en basilicum
    Groene salade met dun gesneden reepjes ossenhaas
    Romige aardappelsalade met spekjes en bieslook
    Frisse couscoussalade met koriander en artisjokhartjes
  • Warme schotels
    Varkenshaasmedaillons in champignon roomsaus
    Gemarineerde kipsaté in eigen gemaakte satésaus
    Zürchergeschnetzeltes, een nationaal Zwitsers gerecht. Ragout van mager varkensvlees met een pittige romige saus.
    Grote gebakken gamba's in een milde knoflooksaus
  • Supplementen
    Aardappelgratin
    Stokbrood met verschillende tapenade's
    Verschillende soorten quiches
    Uitgebreid assortiment desserts


Wij maken ook thema- en vegetarische buffetten.
Neem contact met ons op voor uw eigen buffet.